Donald Trump aast weer op NFL-schorsing

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Oakland Raiders running back Marshawn Lynch heeft zich de woede op de hals gehaald van de Amerikaanse president Donald Trump. Tijdens de NFL International-wedstrijd tussen Oakland en New England, gisteravond in Mexico, ging de Amerikaan pas staan tijdens het Mexicaanse volkslied.

Volgens de Amerikaanse president is dit een actie die regelrecht moet leiden tot een schorsing. De volksmenner voegde daar aan toe dat de NFL moet ingrijpen, omdat het niet zo goed gaat met de ratings.

Lynch, die zelf aangeeft tijdens zijn loopbaan nog nooit te hebben gestaan tijdens de hymne, kwam zondagavond niet uit de verf. Hij liep voor 67 yards op slechts 11 pogingen. De Oakland Raiders verloren de pot in Mexico met 33-8.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »