4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

Donnie Avant niet langer hoofdcoach Arnhem Falcons

De Arnhem Falcons moeten het in seizoen 2018 stellen zonder hun Duits-Amerikaanse hoofdcoach Donnie Avant. De voormalig prof heeft in Duitsland een baan geaccepteerd als leraar en kan die professie niet langer combineren met zijn werkzaamheden in Gelderland.

Avant is een voormalig college-speler van Virginia State University in de Verenigde Staten. Bovendien kwam hij twee seizoenen uit in de indoor ArenA Football League, alvorens hij naar Europa kwam. In Duitsland speelde hij ondermeer voor de Dresden Monarchs en Cologne Falcons. Avant sloot zich bijna twee seizoenen geleden aan bij de Falcons. Hij kon het team echter niet het beslissende duwtje in de rug geven.

Het nieuws komt bovenop het nieuws dat er in Arnhem een crisisgroep is geformeerd om de vereniging in leven te houden. In Arnhem zouden plannen zijn geformeerd om af te zakken naar de eerste divisie. Eerder dit seizoen haakten Wouter van den Boogaard en Alfred Portengen al af bij de coaching staff van de Arnhemmers. Beide heren geven aan dat tijdgebrek de hoofdmotivatie achter de beslissing is.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.