4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

Dutch Lions trainingskamp start vrijdag

83 bodies stromen aankomende vrijdag binnen bij het Dutch Lions trainingskamp, dat is belegd ter voorbereiding op de kwalificatiewedstrijd met de Belgian Barbarians. De lijst met prospects is aanzienlijk kleiner dan de meer dan 90 atleten die voor het kamp zijn uitgenodigd.

Een aantal spelers heeft niet de tijd en ruimte gevonden om in Arnhem aanwezig te zijn, vanwege andere verplichtingen. Andere spelers hebben te kennen gegeven dat ze niet meer in aanmerking kunnen komen voor een positie in het team.

Een van de meest opvallende namen is die van Wouter van den Boogaard. De huidige hoofdcoach van de 010 Trojans heeft de coaching staff te kennen gegeven dat zijn playing days voorbij zijn. En dus ook zijn Dutch Lions loopbaan.

Gridiron volgt de Dutch Lions op de voet. Natuurlijk ook omdat de formatie op 24 oktober een leuke wedstrijd speelt in het RKC Stadion te Waalwijk. Gridiron schat zo in dat het met de juiste mix van communicatie mogelijk moet zijn om 6.000 toeschouwers dat stadion in te jassen. Wil jij hier onderdeel van zijn? Bestel dan hier je tickets.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.