Echtgenote verdedigde Commissioner met fake account

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Jane Skinner, de vrouw van NFL Commissioner Roger Goodell, verdedigde haar man de afgelopen tijd met tweets vanuit het fake Twitter account @forargument.

Skinner, een voormalig nieuwslezeres van FOX News, probeerde op deze wijze meningen over haar man te weerleggen. In retroperspectief snapt de blondine dat het niet zo’n goede zet was.

“Het was ‘silly’ om te doen en voornamelijk geboren uit frustratie — en liefde,” zo gaf ze toe. “Als voormalig medialid maak ik mij altijd druk om verhalen die eenzijdig zijn of niet compleet. Ik ben ook echtgenote en moeder. Ik zal altijd met veel hartstocht de man verdedigen waar ik van hou. Maar wellicht dat ik in de toekomst dan niet mijn toevlucht moet zoeken op Twitter.”

@forargument is inmiddels niet meer actief.

Overigens kan mevrouw Skinner wel tegen een stootje. Ooit verspreekte zij zich in een nieuwsuitzending op wonderbaarlijke wijze. Het is een van de meest wonderbaarlijke versprekingen ooit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Lightning Leiden wint opnieuw

Lightning Leiden heeft opnieuw met grote cijfers gewonnen. Twee weken schoven zij de West-Frisians Outlawz met 0-72 opzij, vandaag heet het slachtoffer Maastricht Wildcats. Lightning

Lees verder »