Eerste forfait nieuwe seizoen voor Crusaders 2

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Wie aan forfait denkt, die denkt aan kleine teams die moeite hebben om de eigen broek op te houden. Wie aan forfait denkt, die denkt niet meteen aan Amsterdam Crusaders. Toch is dat het team dat als eerste dit seizoen moet capituleren.

Het gaat weliswaar om Crusaders 2, maar het is wel meteen een signaal dat de ploeg niet meer in staat is om een gezond tweede team op de been te brengen. Zo valt ook te lezen in een schrijven van de AFBN, dat vandaag werd uitgestuurd naar de teams in de Eerste Divisie. Nijmegen Pirates wint hierdoor de eerste wedstrijd reglementair met 20-0.

Amsterdam Crusaders 2 komt niet in actie, omdat ze te weinig spelers hebben. De spelers die ze wel hebben, zijn bijna allemaal rookies. De rookies zijn nog niet speelklaar, zo leest de verklaring, omdat er een te lage trainingsopkomst is.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »