Enschede Broncos trekken zich terug

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De tegenstanders van de Enschede Broncos in de full-contact competitie 2018 mogen hun eerste winstpunten bijschrijven. Het team heeft zich teruggetrokken uit de competitie en alle wedstrijden worden weggeschreven als een reglementaire forfait.

Het nieuws werd voor de kerstdagen gedeeld met de teams. Gevraagd of het een optie is dat de spelers van Enschede voor de komende competitie onderdak vinden bij de Groningen Giants, zegt bestuursvoorzitter Johan Oosterhuis dat de spelers ‘meer dan welkom zijn’.

Vraag blijft waarom de Broncos deze mededeling niet voor 8 december door hebben gegeven aan het wedstrijdsecretariaat, omdat men toen ongetwijfeld ook al wist dat het niet aan de competitievoorwaarden kon voldoen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »