Europa niet overtuigd van Crusaders

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Europa is nog niet overtuigd als het op de Amsterdam Crusaders aankomt. In een onlangs verschenen ranglijst is de hoofdstedelijke formatie na de grote winst op Hamburg Huskies welgeteld een plek opgeschoven. Het team van hoofdcoach Winston Ronde staat nu 19e en is hiermee het laagst geklasseerde team met een perfect record.

Amsterdam staat welgeteld een plek boven de Kiel Baltic Hurricanes. De 19e plek is bijzonder, omdat de Cru meer punten heeft gescoord dan wie dan ook op de lijst – 363. Zelfs de toppositie op de Europese ranglijst, Tirol Raiders, wist niet zo vaak te scoren (352).

De Amsterdamse formatie op 12 juni aanstaande om de Europese titel speelt. De tegenstander die zij in deze finale treffen wordt binnenkort bekendgemaakt.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Eén reactie

  1. Niveau van landelijke competitie t.o.v. teams met hogere ranking en niveau van hun betreffende competitie.

Reacties zijn gesloten.

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »