Ex-receiver vergelijkt Commissioner met Poetin

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Joe Horn heeft in een interview laten weten dat Commissioner Goodell veel weg heeft van de Russische president Vladimir Poetin. En dat kan nooit een compliment zijn.

Horn, bekend omdat hij in 2003 na een touchdown een telefoon uit zijn sok toverde om naar huis te bellen, noemde Goodell vorig jaar al de duivel. “Schrijf maar op dat hij op Vladimir fucking Poetin lijkt,” zo gaat hij tekeer. “Als het op spelers aankomt probeert hij iedereen te controleren. Zo is het bij Poetin ook. Hij zet elk land waar hij mee te maken krijgt voor schut. Zo is Goodell ook. Als er nog geen regels voor zijn, dan maakt de Commissioner ze wel.”

De NFL treedt dit seizoen hard op tegen ‘excessive celebrations’ en ‘taunting’. Dit seizoen zijn er al vijf penalties gegooid voor langdurige vieringen, terwijl de teller voor het totale vorige seizoen op negen staat. Ook de 29 taunting penalties van vorig seizoen lijken lachwekkend. Na twee NFL-weken zijn er al tien vlaggetjes voor deze overtreding gegooid.

De ‘excessive celebrations’ maken de sport leuk, vind ik. Van Antonio Brown die al twerkend de Washington Redskins voor schut zet, tot Victor Cruz die weer een salsa danst: Goodell moet er niks van hebben. Het maakt de league in ieder geval een stuk minder leuk.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Lightning Leiden wint opnieuw

Lightning Leiden heeft opnieuw met grote cijfers gewonnen. Twee weken schoven zij de West-Frisians Outlawz met 0-72 opzij, vandaag heet het slachtoffer Maastricht Wildcats. Lightning

Lees verder »