Florida Gator laat de hond uit

Antonio Morrison, linebacker voor de Florida Gators, gaat een paar wedstrijdjes missen. Afgelopen zondag werd hij door zijn team geschorst, toen hij was opgepakt. Zijn misdaad: Tegen een politiehond blaffen, en zich daarna verzetten bij zijn arrestatie.

Volgens het politierapport blafte Morrison naar een hond, waarna een agent de verdediger oppakte. De redenatie van de agent: ‘Hij zorgde ervoor dat de hond zijn aandacht op hem richtte, en niet op mij.’

Volgens Morrison blafte de hond eerst (‘Hij was begonnen!’), en natuurlijk blaf je dan terug. Als een paard naar je blaast, hinnik je toch ook naar het beestje?

Coach Will Muschamp zegt ‘zeer teleurgesteld’ te zijn in de besluitvorming in het hoofd van Morrison. ‘Hij zal de eerste twee wedstrijden van het seizoen missen.’

Morrison is een tweedejaars speler. Hij zou dit seizoen starten als middle linebacker voor de Gators. In juni raakte hij ook al in opspraak, toen hij een uitsmijter een lel verkocht omdat hij niet met korting in de club mocht.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.