Garoppolo nog niet bij de pinken

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De San Francisco 49ers gingen twee seizoenen geleden all-in met quarterback Jimmy Garoppolo. Na een aanzienlijke start kreeg hij vorig seizoen voor het eerst in zijn loopbaan te maken met tegenslag. In de derde wedstrijd van het seizoen scheurde hij zijn kniebanden.

Na negen maanden van revalidatie mag Garoppolo sinds juli opnieuw proberen de offense onder de hoede te nemen. Maar echt makkelijk gaat hem dat nog niet af, Garoppolo zit nog niet in het ritme getuige zijn prestaties tijdens preseason.

Garoppolo begon gisteren de preseason game tegen Denver Broncos, maar wist maar één van zijn zes passes succesvol af te leveren. Het was tevens zijn laatste pass van de dag. Een andere pass, op de eerste drive, werd door Denver onderschept en resulteerde uiteindelijk in een fieldgoal voor Denver.

Overigens wordt het nog interessant om te zien wat de 49ers met de quarterback-positie doen. Backup Nick Mullens, die vorig jaar uiteindelijk Garoppolo verving, deed het ook gisteren weer naar behoren. Mullens gooide vorig seizoen in acht optredens dertien touchdowns en toonde een mooie klik met tight end George Kittle.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »