4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

Geen Crusaders – Phantoms door corona

Flevoland kleurt zwart op de coronakaart en dat heeft ook invloed op de laatste AFBN-wedstrijd van het kalenderjaar van Amsterdam Crusaders en Flevo Phantoms. De wedstrijd in de AFBN Eredivisie gaat zondag niet door, omdat de ploeg uit Almere Haven is getroffen door het virus. Dit bevestigt hoofdcoach Ronald Callenbach desgevraagd.

“Er zijn gevallen van Corona binnen het team en we weten niet of er nog meer spelers besmet zijn,” aldus de hoofdcoach. “We kunnen het risico niet nemen. Het is vervelend, maar het is niet anders.” Volgens de hoofdcoach is er nog geen nieuwe datum voor het treffen geprikt.

Amsterdam Crusaders won dit seizoen alle duels tot op heden. De wedstrijd tegen Lelystad Commanders werd met grote cijfers gewonnen (19-56), terwijl de formatie ook makkelijk over de Groningen Giants heen stapte (3-32).

Flevo Phantoms speelt hard-nosed defense, maar wist dit seizoen alleen een overwinning te boeken dankzij een forfait. Dit was tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Groningen Giants. Tegen Hilversum Hurricanes en 010 Trojans werd met minimale verschillen verloren. Het werd respectievelijk 0-6 en 8-19.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.