Geen horrorwinter voor Super Bowl LIII

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De weergoden zijn de Super Bowl gunstig gezind. Net op tijd voor het grootste eendaagse sportevenement ter wereld zijn de temperaturen in de Verenigde Staten genormaliseerd.

Het kwik daalde de afgelopen week in sommige steden tot wel -30 en -40 graden Celsius. In Chicago en Minnesota (waar vorig seizoen de Super Bowl nog plaatsvond) ging men gebukt onder de extreme kou en vielen zelfs tientallen doden.

In Atlanta niets van dit alles. De stad lijkt ontkomen aan de gevaren van de ‘polar vortex’, alhoewel aan het begin van de week nog veel vluchten uit voorzorg werden geannuleerd.

De weersvoorspelling voor de komende dagen ziet er prima uit: zo’n 13 graden en lichte regen. Helaas is het weer dus waarschijnlijk niet goed genoeg om het dak van de Mercedes Benz Dome op te laten en de fly-by van de straaljagers te zien.

De straaljagers, het entertainment en de wedstrijd zien met honderden andere supporters? Bestel één van de laatste kaarten voor de AFBN Super Bowl Party.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »