Geraldo Boldewijn kan terug naar Falcons

Geraldo Boldewijn is vrij te tekenen bij de Atlanta Falcons. De Nederlandse receiver trof een regeling met zijn voormalige club, nadat hij in de pre season geblesseerd raakte. Als gevolg daarvan mocht hij wekenlang niet opnieuw tekenen in de ATL. Dat verbod is verlopen, en de Falcs hebben playmakers nodig.

We zullen niet snel te weten komen wat de redenen van Boldewijn’s ‘cut’ waren. Ook voor zijn blessure hing zijn status voor Atlanta in de lucht, aangezien zij ook gecharmeerd waren van spelers als Courtney Roby en Eric Weems.

Vooral Roby heeft gefaald duidelijk te maken waar dat vertrouwen op gebaseerd was. Hij ving tot nu toe slechts één pass voor elf yards. De Falcons cutten hem dan ook, een paar weken terug, maar vervanger Freddie Martino moet zijn eerste statistiek nog noteren.

Weems deed het iets beter: Zes catches vooor 85 yards en hij is een goede Special Teams-guy. Hij heeft al een fumble en recovery op z’n naam staan en gunt goed in de punt-formatie. Hij heeft inmiddels ook vijf tackles genoteerd.

Aan deze kant echter geen twijfel dat Geraldo hun stats gemakkelijk moet kunnen vervangen, met zijn goede blocking als kersje op de appelmoes. Dus we proosten vanmorgen (met koffie) op een mogelijke return van Geraldo in de league. Wat denken jullie: Heeft hij een kans?!

0 reacties

  1. Gillie gaat deze kans sowieso pakken. 100% vertrouwen. Hij was super goed op weg en zal het draad zeker weten op te pakken.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.