Gisele Bundchen houdt niet meer van quarterback

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Gisele Bundchen lijkt op weg om een sterke stempel te drukken op de toekomst van de National Football League. Volgens de overleving is een van de bestbetaalde supermodellen aller tijden namelijk aan het lobbyen geslagen: zij wil niets liever dan dat haar man Tom Brady de shoulderpads aan de wilgen hangt.

Bundchen zou de lobby voor de veertigste verjaardag van de New England Patriots quarterback hebben gestart. Tot dusver zonder succes. Bundchen vindt het American football-spelletje maar gevaarlijk en wil niets liever dan dat haar Tom een gezonde leuke vader wordt voor de kids. Zij voorziet een toekomst waarin haar vent te maken krijgt met lichamelijk ongerief als hij nog te lang doorgaat met spelen.

Brady heeft de lobby afgedaan als lariekoek. Zelf geeft hij te kennen nog veel te veel passie te hebben voor het spelletje. Iedereen met vrouw en kinderen weet echter hoe moeilijk het is om tegen de wens van ‘thuis’ in te gaan. Pensioen staat in de sterren geschreven, vooral als Brady -een van de allerbesten op zijn positie aller tijden- aanstaande zondagnacht zijn zesde Super Bowl ring ophaalt.

Wat de zaak niet helpt is dat ook de dochter van Brady in de week voorafgaand aan de Super Bowl ook in het nieuws is. De quarterback bedankte gisteren voor een radiointerview met het plaatselijke station in Boston, omdat een van de hosts WEEI-FM de vijfjarige Vivian een ‘irritant klein zeikerdje’ had genoemd.  De host is inmiddels op non-actief gezet. Zover reikt de macht van de G.O.A.T.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »