Groningen Giants speelt ‘slikken of stikken’

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Na twee seizoenen in de Eredivisie hebben ze er genoeg van: de Groningen Giants zijn het zat dat ze zo weinig in actie komen. En eerlijk: om in actie te komen en telkens op de broek te krijgen. Daar bouw je geen team mee op. De formatie heeft daarom bij de ALV van de AFBN aangegeven graag te verkassen naar de Eerste Divisie. Op 11 september wordt hier een besluit over genomen op een ingelaste spoed ALV.

“Wij leren er weinig van en wij kunnen het ook niet meer uitleggen aan onze leden,” zegt voorzitter Johan Oosterhuis, die de schuld overigens niet bij de AFBN legt. “Het huidige bestuur doet goede dingen, alleen zie je daar niet altijd het directe resultaat van. Dat heeft tijdig nodig.”

Als het om spelen op het hoogste niveau gaat, liegt de retoriek van de Groningers er echter niet om: “De AFBN heeft twee keuzes. Of het laat ons in de Eerste Divisie spelen of het begint het seizoen met een team minder.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »