Growth of a Game Skill Camp 8 en 9 september in Utrecht

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De American football-organisatie ‘Growth of a Game’ komt op 8 en 9 september naar Utrecht. De Domstad fungeert als decor voor een Skills Camp, een jaarlijks trainingskamp om het niveau van spelers uit de regio op te krikken.

In 030 worden spelers en coaches uit alle windstreken verwacht. Een arsenaal aan kwalitatief goede coaches is ingevlogen om er een happening van te maken. De hoofdcoach van het Belgische nationale team, Spencer Wood, maakt zijn opwachting en ook voormalig NFL offensive lineman Pascal Matla is present. Matla was voor het laatst in Nederland actief als hoofdcoach van de 010 Trojans. Andere coaches zijn onder andere Andreas Brökers (Aachen Vampires headcoach) en defensive coordinator Mike Brown. Andere coaches worden gestimuleerd om ook een kijkje te komen  nemen en iets op te steken van coaching techniques.

Aan het tweedaagse trainingskamp (no pads, no helmets) zijn kosten verbonden. Spelers betalen 99 euro, terwijl coaches 49 euro betalen. Het kamp is mede mogelijk gemaakt door partners Utrecht Dominators, Ibis Hotel Utrecht, StayOkay Utrecht, Battle Sports, Cramer Products en Champro.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »