Harde kern Panthers stapt over naar aartsrivaal

Uit uitgelekte documentatie blijkt dat de Amsterdam Panthers op het punt staan te imploderen. Maar liefst drie dragende spelers van de hoofdstedelijke formatie stappen over naar de stadsgenoot Crusaders. De papparassen laten zien dat  safety Werner Seedorf en defensive lineman Joffner Smuller de overstap naar de concurrent wagen. Ook een defensive back die anoniem wenst te blijven lijkt te vertrekken. Seedorf heeft het nieuws inmiddels via Facebook bevestigd. De verwachting is dat de andere twee dat binnen niet onafzienbare tijd zullen doen.

“De grote reden voor mij is dat ik mezelf de afgelopen seizoenen bij de Panthers niet heb kunnen ontwikkelen,” zegt Seedorf tegen Gridiron. “Ook heb ik mijn grote wens uit laten komen om samen met mijn grote broer Kevin Bourne in eenn team te spelen.”

Vorig seizoen stapten ook al vijf Panthers spelers op, omdat zij het niet eens waren met de ontwikkelingen rondom het ontslag van toenmalige Panthers-coach. Vooral de overstap van Seedorf, een jarenlange teamcaptain sinds hij bij de jeugd zijn eerste stappen in American football maakte, is een shock voor de Amsterdamse ploeg.

Gelegenheidsquarterback Sven Jansen van de Panthers plaatste afgelopen week al een rant op Facebook, waarbij hij aangaf het niet met de stand van zaken in Amsterdam eens te zijn. Hij betichtte medespelers ervan de biezen te pakken, zonder hen hierbij over het plotselinge vertrek te informeren. Of het voorval verband houdt met het nieuws is niet bekend.

Het heeft er echter alle schijn van dat de informatie binnen de Panthers-organisatie al wijdverspreid is en is ingeslagen als een bom. Quarterback Anthony Slootmaekers wijst voorkennis echter van de hand: “Ik heb de geruchten gehoord, maar ik weet niet of ze waar zijn. Ik maak me eerder zorgen over de aanwas van nieuwe spelers en over coaching.”

Dit bericht is aangepast op verzoek van een van de besproken spelers (TvdH)

0 reacties

  1. Geachte gridiron bestuur,

    Met dit bericht wil ik aangeven dat ik mijn naam niet vermeld wil hebben op een site zoals deze.
    Aangezien ik al helemaal geen toestemming heb gegeven om ook maar iets over mijn prive leven bloot te stellen aan roddeladdicts. Bij deze vraag ik vriendelijk om mijn naam of anoniem of helemaal niet te vermelden. Dus ook eraf halen wat er al op staat.

    Met vriendelijke groet

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.