Helm Antonio Brown zorgt voor hoofdpijn

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Oakland Raiders wide receiver Antonio Brown blijft de gemoederen bezig houden. En word on the street is dat de Raiders er al een beetje genoeg van hebben.

Brown, wiens voeten vorige week bevroren tijdens cryotherapie, is vaak missing in action, zonder dat iemand weet waar hij uithangt. Tijdens teammeetings is hij vaak met zijn hoofd ergens anders en lijkt hij meer tijd te besteden aan zijn tablet en zijn Instagram-account.

Brown wordt een hoofdpijndossier, zeker nu bekend is geworden dat de receiver niet wil spelen met een nieuwe helm. Kennelijk speelt AB al zijn hele leven lang met dezelfde helm. De helm is echter in de ban gedaan door de NFL. Een handjevol spelers als Tom Brady en Aaron Rodgers droegen de bescherming nog, maar hebben dit offseason een ander model aangemeten gekregen.

Brown verzet zich echter hevig. De equipment manager heeft zijn oude helm al twee keer moeten vervangen met een nieuwe helm. En laatste presteerde Brown het om zijn oude helm zelf maar over te spuiten in Raiders-kleuren, in de hoop dat niemand het zou merken.

Het is de vraag hoe lang coach Jon Gruden en general manager Mike Mayock dit gedrag tolereren. Het wordt echt steeds meer evident waarom een van de beste receivers uit de NFL weg moest bij de Pittsburgh Steelers.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »