Hilversum Hurricanes corrigeert misstap tegen 010/Spijkenisse

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De Hilversum Hurricanes hebben vandaag met 46-24 gewonnen van het combiteam 010 Trojans-Spijkenisse Scouts. Hiermee haalt de formatie haar gram voor de verloren pot tegen Lelystad Commanders vorige week.

De Hurricanes gingen in Spijkenisse voortvarend van start en leken de wedstrijd bij rust al in de pocket te hebben. Door touchdowns van Joeri Blankenstein en Guy van de Hazel startte de formatie fantastisch met een 14-0 voorsprong, alvorens punten toe te laten aan de opponent. Touchdowns van Maurice Tielen, Robin Hetharia en wederom Joery Blankenstein zorgden er echter voor dat de bezoekers uit de Rijnmond geen illusies kregen. De thee werd opgezocht met een 33-6 beating.

De tweede helft wist Joery Blankenstein nog zijn derde touchdown te maken, maar na de daaruitvolgende 40-6 voorsprong vonden de Hilversummers het wel welletjes. Tegen de tweede garnituur van Hilversum wist het combiteam nog een aantal touchdowns op het scoreboard te krijgen, waardoor het eindelijk nog een verneukeratieve 46-24 eindstand werd.

Door de overwinning vindt Hilversum weer aansluiting bij de top van de competitie. Hilversum heeft nu evenveel punten als Arnhem Falcons (6), maar een wedstrijd minder gespeeld. 13 mei staat het belangrijke treffen tegen koploper Lelystad Commanders op het programma.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »