Holdout Melvin Gordon duurt voort

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Op NFL Total Access was vanmiddag te horen dat de holdout van running back Melvin Gordon waarschijnlijk voortsleept gedurende het seizoen. Gordon staat op goede voet met de Los Angeles Chargers, maar komt er qua beloning niet uit met de club.

Gordon is een van de belangrijkste aanvallers op het roster van de Chargers. De afgelopen drie seizoenen was hij telkens goed voor circa 1400 total yards from scrimmage. Gordon werd gedraft toen het team nog in San Diego bivakkeerde.

Gordon is de tweede running back van naam op rij die dreigt het seizoen liever uit te zitten, dan lijf en ledematen te riskeren voor een contract. Le’Veon Bell keerde een seizoen geleden de Pittsburgh Steelers de rug toe en heeft inmiddels een contract getekend bij de New York Jets.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »