‘I’m just here so I won’t get fined’

Zo, dat was een van de laatste keren dat we dat kosteloos mogen zeggen. En ja: nog meer Marshawn Lynch-nieuws! De running back van Seattle heeft namelijk patent aangevraagd over het zinnetje wat hij een stuk of 20 keer zei tijdens de media dag voorafgaand aan de Super Bowl. De aanvraag ligt op het moment bij het U.S. Patent and Trademark Office.

Lynch is een man van weinig woorden en zeker als hij met de media moet praten (tenzij je hem een spelletje Mortal Kombat laat spelen met Rob Gronkowski, dan is hij ineens het zonnetje in huis). Tijdens het seizoen had hij al meerdere keren een boete gekregen, omdat hij na de wedstrijd niet op kwam dagen voor een gesprekje met de journalisten. Blijkbaar hadden die boetes effect, want Lynch was aanwezig op de media dag, maar echt veel zinnigs zei hij niet. ‘I’m just here so I won’t get fined’ kwam er uit na elke vraag. En de marketingbreinen achter Lynch willen nu het alleenrecht op die zin.

Chris Bevans, de drijvende kracht achter ‘Beast Mode’, de kledinglijn van Lynch, zegt: “We hoorden van onze fans dat ze heel graag die zin op een kledinglijn wilden. Dit is gewoon lusiteren naar de markt.” Het is overigens een goed lopend product, dat ‘Beast Mode’. Zo komt er een nieuwe schoenenlijn van Joe Buscemi, gemaakt in Italië en in de winkel vanaf $180. De webshop van ‘Beast Mode’ is ondertussen volledig uitverkocht.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.