Incognito weer beschuldigd van racisme

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Old habits die hard! Althans als we defensive end Yannick Ngakoue mogen geloven. Volgens hem zou Richie Incognito weer racistische opmerkingen gemaakt hebben. 

Ngakoue van de Jacksonville Jaguars twitterde de beschuldiging na de gewonnen wedstrijd afgelopen zondag tegen de Buffalo Bills. Ermee geconfronteerd bevestigt de verdediger de beschuldiging. Incognito heeft nog niet gereageerd. De offensive lineman was net opgekrabbeld na een incident met pesterijen met racistische trekjes toen hij bij de Miami Dolphins speelde. Hij werd geschorst, kreeg een nieuwe kans bij de Bills en werd dit jaar voor het derde jaar op rij verkozen in de Pro Bowl.

De NFL duikt in de beschuldigingen. Mocht er een kern van waarheid inzitten, dan kan het zomaar einde carrière zijn voor dertiger Incognito. Na een tweede schorsing mét een sterk verleden vol incidenten, zal niemand zich meer aan hem willen branden. Pro Bowl of niet.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »