J.J. Watt haalt veelvoud van 13,3 miljoen euro op voor Harvey

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De 13,3 miljoen euro die Nederland gisteren ophaalde voor St. Maarten? Een lachertje, weet Houston Texans defensive end J.J. Watt. De verdediger haalde met zijn fundraising platform in zijn eentje 37.132 miljoen dollar op voor het door orkaan Harvey getroffen gebied in Houston.

Gisteren belden Nederlandse sterren zich massaal suf om geld in het laatje te brengen voor het Nederlandse deel van het Caraïbische eiland tijdens de Nationale Actiedag St. Maarten. Alhoewel die houding natuurlijk te prijzen is, en de opbrengst in de laatste paar uur nog aanzienlijk steeg, valt de opbrengst in het niet met wat de sterverdediger teweeg gebracht heeft in Texas en omstreken.

Watt maakte afgelopen donderdag eigenhandig een einde aan de wedstrijd tegen Cincinnati Bengals. Door de ballcarrier op de laatste play naar de grond te hameren, won zijn ploeg Houston Texans met 9-13 in Cincinnati.

Overigens kun je op Giro 5125 nog steeds doneren voor St. Maarten.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »