James Harrison wil alleen nog in Pittsburgh zijn

Voormalig Rhein Fire-speler James Harrison gaat níet opnieuw met pensioen en gaat níet mee met Dick LeBeau naar de Titans. Hij blijft gewoon bij de Pittsburgh Steelers voor een twaalfde seizoen aldaar.

Vijfvoudig Pro Bowler James Harrison speelde elf van zijn twaalf seizoenen voor de Pittsburgh Steelers. Voor hem is het gras nergens groener als op Heinz Field. Een jaartje bij de Cincinnati Bengals (2013) voelde voor hem zo slecht dat hij destijds na één seizoen besloot te stoppen met American Football. Hij kwam hier enkele maanden later op terug en keerde in week 3 van het 2014 seizoen terug bij zijn vertrouwde Steelers. Het mag dus geen verrassing zijn dat hij verlengde voor nog twee seizoenen.

Enige andere kanshebber op zijn krabbel waren de Tennessee Titans. Deze ploeg legde onlangs defensive coordinator Dick LeBeau vast. De Hall of Fame coach was jarenlang coach van Harrison. De familie van de linebacker mocht mee beslissen of het de Titans of de Steelers zouden worden. Om opnieuw heimwee te voorkomen blijft hij bij Pittsburgh en mag hij verder werken op zijn huidige statistieken van 647 tackles en 71,5 sacks.

James Harrison won twee keer de Super Bowl met de Steelers en wist in Super Bowl 43 de langste interception return voor een touchdown te noteren als linebacker in de Super Bowl. De oud-speler van Rhein Fire onderschepte toen oud-Admirals quarterback Kurt Warner en liep 100 yards terug voor een score.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.