Joe Burrow wil traditie bouwen in Cincinnati

Quarterback Joe Burrow van de Cincinnati Bengals heeft de smaak te pakken. Na de trainingen deze week liet de jonge spelverdeler blijken de ploeg uit Ohio nog veel vaker een overwinning in de Play-Offs te willen bezorgen. Mede door zijn prestaties wonnen de Bengals vorige week tijdens Wildcard Weekend met 26-19 van Las Vegas Raiders.

Het was de eerste overwinning van de Cincinnati Bengals in de Play-Offs in 31 jaar. “Dit is hoe het hier vanaf nu gaat zijn,” verkondigde Joe Burrow met veel branie aan de media. Geef hem eens ongelijk: vorig seizoen maakte hij in zijn eerste seizoen in de NFL een crash landing door zijn knieband te scheuren. Met een revalidatie achter de rug heeft hij dit seizoen laten zien tot de betere quarterbacks in de National Football League te behoren met 4.611 passing yards, 34 touchdowns en 14 onderscheppingen. De laatste vijf wedstrijden is de balans 13 touchdowns om 0 onderscheppingen. Hij piekt dus op het juiste moment.

De Cincinnati Bengals en Joe Burrow spelen aankomende zaterdag om 22:30 uur tegen Tennessee Titans in de Divisional Play-Offs. De winnaar van dat duel speelt de week daarna in de AFC Conference Championships tegen de winnaar van Kansas City Chiefs – Buffalo Bills.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.