Joe Flacco verkast naar Jets

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Na zijn periode als quarterback bij de Baltimore Ravens gaat het snel bergafwaarts met Joe Flacco. Bij de Denver Broncos werd hij na slechts een seizoen ontslagen. Nu heeft de quarterback bij de New York Jets een eenjarig contract getekend.

Meer dan een ervaren backup is Joe Flacco op dit punt in zijn loopbaan niet, aangezien hij recentelijk is geopereerd aan een nekhernia. Die blessure kwam tijdens zijn jaar in Denver aan het licht. Flacco vergaarde een 2-6 record als starter bij de Broncos.

Flacco heeft er inmiddels twaalf seizoenen in de NFL opzitten en was ooit de bestbetaalde quarterback van zijn tijd. Hij won 98 van zijn 171 wedstrijden als een starter en gooide voor meer dan 40.000 yards. Tegenover 218 touchdowns staan 141 onderscheppingen. Flacco heeft een Super Bowl ring in zijn bezit. Hij won met de Baltimore Ravens Super Bowl XLVII tegen de San Francisco 49ers.

Met Flacco kiezen de Jets voor een ervaren backup achter Sam Darnold. Darnold moest vorig seizoen zes wedstrijden missen vanwege de ziekte van Pfeiffer. De Jets verloren alle duels die Darnold ziek thuis zat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »