Johnny Manziel kent abominabel debuut

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Er was rond januari/februari een hype rond Johnny Manziel. De James Dean onder de quarterbacks leek terug te keren naar de NFL, maar moest uiteindelijk toch genoegen nemen met een rol in de Canadian Football League om zijn ‘Madden-ratings’ op te poetsen. Na vannacht blijkt echter dat Manziel voorlopig maar één ding poetst: de reservebank.

Het debuut van Johnny Manziel bij de Montreal Alouettes was namelijk abominabel. De eerste echte pass van de legendarische college quarterback was een onderschepping en hierna ging het notabene bergafwaarts. Manziel eindigde met vier intercepties en geen touchdown-passes, terwijl hij maar ternauwernood 50% van zijn ballen raak gooide. Manziel werd uiteindelijk geyanked.

De Alouettes verloren uiteindelijk met 50-11 van de Hamilton Tiger-Cats. Manziel slikte de nederlaag echter als een echte vent en liep, naar verluidt, niet meteen door naar de lokale kroeg. Hij riep: “Er zijn twee manieren om hier mee om te gaan: ik kan hierdoor mezelf naar beneden halen en negatief richting de toekomst kijken. Of ik kan deze klap verwerken als een echte vent en ervoor zorgen dat het nooit meer gebeurt. Dit motiveert mij.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email