Johnson deelt laatste tik uit aan Finnegan

Cornerback Cortland Finnegan kondigde op Instagram zijn pensioen aan en noemde receiver Andre Johnson op een speelse wijze zijn ‘bitch’ (Bish, red.). De voormalig ballenvanger van de Texans reageerde op zijn beurt met een handtekening onder een contract bij Super Bowl-kandidaat Indianapolis Colts. 

Corland Finnegan en Andre Johnson gingen met elkaar op de vuist in 2010 tijdens een divisie-onderonsje tussen de Titans en de Texans. Johnson maakte toen gehakt van de cornerback en dat zit nog altijd hoog. Anders ga je daar tijdens de aankondiging van je pensioen (na negen seizoenen bij Titans, Rams en Dolphins) geen woorden aan vuil maken.

Andre Johnson haalde niet veel later zijn sportieve gram. Niet alleen op Finnegan, maar ook op de Texans die hem niet langer wilden behouden. Ondanks dat hij de beste receiver is die ze ooit hebben gehad.

En dus vertrok hij, zoals we al voorspelden, naar een rivaal uit de AFC South. En niet zomaar een rivaal, eentje die kanshebber is op een Super Bowl-optreden. De jeugdige Indianapolis Colts sneuvelden in de AFC Championship Game door de zachte ballen van de Patriots. Met toevoeging van de veteraan Johnson heeft quarterback Luck de broodnodige ervaring door de lucht erbij.

Ervaring die daar overigens echt nodig is om het team op titelkoers te houden. Vandaag koos defensive end Cory Redding (12 jaar in de NFL) er namelijk voor om de kleedkamer van de Colts om te ruilen voor die van de Cardinals.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.