Kaepernick opent ogen tijdens workout

2014 was een jaar om snel te vergeten voor Colin Kaepernick. Dat hij dit gedaan heeft, blijkt ook het feit dat hij tijdens het offseason flink indruk maakt op zijn ploeggenoten. Tight end Vernon Davis stond afgelopen week op het veld met de quarterback en wist niet wat hij zag.

De afgelopen twee maanden is Kaepernick druk in de weer geweest met specialisten om zijn techniek te verbeteren. QB-coach Dennis Gile en voormalig MVP Kurt Warner namen die taak op zag en het heeft gewerkt. Davis: “Ik wist niet eens dat het Colin was, haha. Serieus. Hij werkte aan zijn dropback en ik dacht: ‘Wie is dat?’. Jullie gaan iets beleven. Hij ziet er totaal verschillend uit.”

Davis ging nog even door met het prijzen van zijn quarterback voordat hij afsloot met: “Hij wil gewoon de beste zijn en daar heb ik respect voor. Dat is nog een reden waarom ik vandaag al hier (Levi’s Stadium, red.) ben.”

Het klinkt als het bekende riedeltje tijdens de vrije maanden, waarin alles en iedereen gehyped wordt in de NFL en elk team reden heeft om aan de Super Bowl te denken. Toch lijkt voor San Francisco optimisme hoogtij te vieren. De ploeg was ook toe aan goed nieuws, na het pensioen van Patrick Willis, Chris Borland en Justin Smith. Headcoach Jim Tomsula gelooft heilig in zijn spelverdeler. “Colin Kaepernick was niet kapot. Niemand had een goed seizoen vorig jaar, ok? En we gaan weinig tijd verspelen om erover te praten, ok? We hebben een van de meest productieve quarterbacks in de NFL. Deze jongen stond er en ging er 100% voor. Hij nam het goede en maakte het beter.”

 

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.