Kansas City Chiefs verzamelen luchtmacht

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De Kansas City Chiefs laten geen mogelijkheid onbenut om quarterback Patrick Mahomes van de juiste wapens te voorzien. Receiver Sammy Watkins balt de komende drie seizoenen in Kansas voor een mooi bedrag van 16 miljoen dollar per jaar.

Met die toevoeging krijgt Mahomes een mooie nieuw speeltje. Watkins was vorig seizoen weliswaar niet de go-to guy bij de St Louis Rams, maar met dat vooruitzicht werd hij wel ooit gedraft door de Buffalo Bills. Door blessures reikte Watkins echter nooit aan zijn potentie. Kansas hoopt hem die kans wel te bieden.

In de eerste twee seizoenen bij de Buffalo Bills was Watkins het meest productief. Over 32 wedstrijden genomen ving hij 15 touchdowns als onderdeel van de 125 ballen die hij in ontvangst mocht nemen. Daarna kwam de klad erin: de afgelopen twee seizoenen ving Watkins voor de Bills en de Los Angeles Rams 67 projectielen.

Watkins voegt zich in Kansas bij een toch al productieve offense met onder andere running back Kareem Hunt, wide receiver Tyreek Hill en tight end Travis Kelce.  Die receiving corps moet zich in 2018 laten gelden zonder Albert Wilson, die een contract bij de Miami Dolphins tekent.

Ook voormalig New England Patriots wide receiver Danny Amendola ontvangt vanaf morgen zijn maandelijkse paychecks van de Dolphins. De possession receiver mag daar in de voetsporen treden van de vertrokken Jarvis Landry.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »