Karavaan AFBN Academy naar Hilversum

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De tweede AFBN Academy van 2018 vindt plaats bij de Hilversum Hurricanes. Op zaterdag 5 mei kan de jeugd zich weer van de beste kant laten zien. De eerste AFBN Academy van het nieuwe seizoen vond afgelopen weekend plaats in Leiden.

Wouter van den Boogaard is trots op het merk dat momenteel is neergezet, door er gezamenlijk de schouders onder te zetten: “We zijn als organisatie trots dat het succes van de AFBN Academy zich heeft verspreid sinds het afgelopen najaar. Het organiseren van een AFBN Academy betekent dat je als club een ongelofelijk mooi product kunt neerzetten op je locatie, waarmee je de aandacht trekt voor de sport in het algemeen, en voor jouw club in het bijzonder.”

De opkomst van de eerste Academy Dag was iets minder dan vorig seizoen. Dit had voornamelijk te maken met het feit dat de dag naar een zaterdag was gehaald in plaats van een zondag. Van den Boogaard: “Ook zien we dat we beter ons best moeten doen om jeugdcoaches te motiveren om spelers naar de Academy te komen. Ik zie graag elke vereniging goed vertegenwoordigd. Fundamentals en basic techniek kan iedere jeugdspeler gebruiken.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »