Koffie en Dutch Lions combine naar weekend 7 april

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat de Dutch Lions Combine is verschoven, waardoor er op 11 maart een inhaalprogramma kan worden afgewerkt. In datzelfde bericht wisten we nog met enige zekerheid te stellen dat het treffen met de nieuwe bondscoach op 10 maart wel doorgang kon vinden. Dat blijkt niet het geval.

De koffie met de bondscoach (met aanvullende presentaties over aanval, verdediging, scouting en Hudl) vindt nu plaats op zaterdag 7 april. De locatie blijft ongewijzigd: dit is nog steeds in sportcafé Time-out in Amsterdam.

De combine vindt daags hierna plaats op zondag 8 april. Op deze combine worden alle Nederlandse American Football spelers uitgenodigd om te komen laten zien wat ze kunnen. Zowel nieuwe spelers, als spelers die deel uitmaakten van het 2016 programma, worden gevraagd deel te nemen aan de combine. De combine vindt plaats in sportcentrum Ookmeer in Amsterdam.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »