Koudste wedstrijd ooit mogelijk in Buffalo

De koudste wedstrijd ooit in Buffalo staat zaterdag op het programma. Als we althans de weerberichten mogen geloven. Zaterdag staat voor de omgeving een -12 graden Celsius op de weerkaart. De wedstrijd trapt om 18:15 uur lokale tijd af. Nederlandse footballfans moeten dus om 2:15 uur voor de buis.

Hoofdcoach Sean McDermott heeft gisteren kritiek gekregen over hoe hij zijn ploeg voorbereid op deze vrieskou. McDermott koos er op woensdag voor om zijn jongens namelijk lekker binnen te laten trainen. Binnen was het lekker knus, terwijl het buiten met 3 graden Celsius toch al behoorlijk koud was.

De critici wezen erop dat hoofdcoach Bill Belichick in New England juist precies het tegenovergestelde van McDermott deed. Hij stuurde zijn ploeg met temperaturen onder nul het veld op. In New England was het op dat moment -2 graden Celsius.

De koudste wedstrijd ooit ‘on record’ is een bezoek van de Chargers aan de Bengals in 1982. Toen ging de gevoelstemperatuur naar -50 graden, de temperatuurmeter gaf -22 aan.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.