4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

Krijgt Jon Gruden terreurverdediger terug?

Aldon Smith heeft zichzelf op laten nemen in een rehab-kliniek. De verdediger van de Oakland Raiders, die zijn loopbaan als ster begon bij de San Francisco 49ers, ging gisteren zijn ex te lijf en was korte tijd voortvluchtig. Het is maar de vraag of hij ooit nog een down in de National Football League speelt.

Smith was een terreurverdediger in zijn jaren bij de San Francisco 49ers. De linebacker begon zijn loopbaan met 42 sacks in zijn eerste 43 officiële wedstrijden, maar bleef de scheve schaats maar rijden. Meerdere malen zat hij dronken achter het stuur en zondigde hij op het gebied van verboden en stimulerende middelen. Ook werd hij opgepakt vanwege illegaal wapenbezit.

In 2014 schorste de NFL hem 9 wedstrijden. Voor de Niners was de maat vol, toen hij voor de derde keer in vier seizoenen dronken achter het stuur werd gepakt.  Smith tekende bij Oakland, maar ook daar kregen ze hem niet in het gareel.

Inmiddels aanbeland bij de Oakland Raiders, lijkt Jon Gruden niet de kans te krijgen samen te werken met de talentvolle verdediger. Hij werd halverwege het 2015 seizoen geschorst.  Hij vroeg de NFL eind oktober 2016 voor ‘reinstatement’. De league heeft zich daar nog niet over gebogen. De meest recente misstap kan er voor zorgen dat dit ook nooit gebeurt.

 

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.