Kyler Murray kiest voor football

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Eén van de grote verhaallijnen dit NFL offseason is Kyler Murray. De quarterback van de Oklahoma Sooners wordt begeerd door NFL-teams met een hoge draft pick. Er is echter één onzekerheidje: niemand weet of Murray ook football gaat spelen.

Murray is namelijk ook een begenadigd honkbalspeler. De Oakland A’s draftte afgelopen juni zijn rechten in het geval dat hij ooit voor de honkbalsport kiest. Zij gebruikte hiervoor de negende overall pick.

Murray heeft nu duidelijkheid gegeven omtrent zijn toekomst: “Het is natuurlijk fantastisch dat de A’s mij hebben gekozen, maar ik ben al mijn hele leven een footballspeler. Ik wist alleen niet of ik wel NFL-materiaal was. Ik heb daarom dit seizoen alles op alles gezet om mijzelf in de NFL in te etalage te zetten. Het is overduidelijk dat goede dingen gebeuren als je wint. En veel goede dingen zijn op mijn pad gekomen.”

Murray kan zomaar eens de eerste atleet worden, die in zowel de MLB Draft als de NFL Draft in de eerste ronde wordt gekozen. “Maar de A’s kunnen blijven hopen. Ik ga football spelen,” zegt Murray.

Meer duidelijk dan dit kan hij niet worden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email