Larry Fitzgerald stijgt op ladder All-Time receivers

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Wide receiver Larry Fitzgerald van de Arizona Cardinals kan vandaag weer een stap zetten op de ladder van meest succesvolle ballenvangers in de geschiedenis van de NFL. Met 26 receiving yards tegen Tennessee Titans snelt hij voorbij Randy Moss op de lijst van meeste receiving yards.

Fitzgerald wist tot dusver in zijn 14-jarige loopbaan 15.267 yards te vergaren. Randy Moss heeft er 15.292. Met nog een seizoen erbij heeft de Cardinals-receiver zelfs zicht op het aantal van de nummer 2, Terrell Owens. Owens vergaarde in zijn imposante loopbaan 15.934 yards. Dit staat nog steeds in schril contrast met zijn mentor bij San Francisco 49ers, die de lijst aanvoert. Jerry Rice kwam in zijn Hall of Fame carriere tot 22.895 yards.

Oud-Admirals fans mogen zich gelukkig prijzen dat een oud-Amsterdammer onderdeel uitmaakte van de loopbaan van Fitzgerald. Kurt Warner werkte een aantal seizoenen samen met deze toekomstig Hall of Famer.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »