Lelystad Commanders dit weekend ervaring rijker

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Lelystad Commanders reist vandaag af naar Hilversum voor het treffen met Lightning Leiden. Met nieuw elan; de ploeg heeft namelijk 35 jaar speelervaring toegevoegd aan het roster.

De namen worden door de football-deskundigen ongetwijfeld herkend. Aanvallend gaat Lelystad in zee met wide receiver Melvin Maasdamme. Verdedigend komen ook Jack Scheers en defensive back Morten Alberts terug naar de Leidse equipe. Beide spelers waren jarenlang selectiespelers van de Dutch Lions.

Ook rookie Lars van den Akker is toegevoegd aan de selectie. Van den Akker domineerde als wide receiver in de jeugdcompetities en mag nu aan het echte werk ruiken.

De wedstrijd start om 14:00 uur in Hilversum, omdat de velden van Lelystad zijn afgekeurd (de aankondigingsposter is dus verouderd).

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »