Lightning Leiden stormt ongehinderd richting play-offs Eerste Divisie

In de Eerste Divisie American football zijn tijdens het Paasweekend drie duels afgewerkt. Lightning Leiden maakt thuis korte metten met E-S-T Krakens (het combiteam van Eindhoven, Tilburg en Spijkenisse). De zevende wedstrijd van het seizoen wordt met 35-6 gewonnen. De ploeg dendert door richting play-offs zonder nederlaag en staat bovenaan in de divisie.

Achter Lightning Leiden zijn Utrecht Dominators en Parrots verwikkeld in een harde strijd om de tweede plek, die recht geeft op een thuiswedstrijd in de play-offs. De Utrecht Dominators wonnen vandaag thuis met 16-12 van Maastricht Wildcats. De Dominators staan nu op tien punten, samen met Parrots. De combiploeg van Nijmegen en Alphen schoof vandaag Den Haag Raiders aan de kant met 26-16.

De Parrots hebben een beter doelsaldo dan de Domstedelingen. Maar omdat Utrecht in november het onderlinge duel met de Parrots naar zich toe wist te trekken, pakken ze door een tie-breaker de tweede plaats.

Ondanks de nederlaag tegen de Parrots, lijkt Den Haag Raiders zeker van de vierde plaats. De ploeg uit Zuid-Holland heeft dit seizoen zes punten verzameld en dat zijn er vier meer dan Maastricht Wildcats en Krakens.

Als het seizoen vandaag eindigt, treft Lightning Leiden in de play-offs Den Haag Raiders. Op basis van de stand mag Utrecht Dominators thuis spelen tegen Parrots.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.