Magic Johnson gelooft in NFL-team voor LA

Basketbal-legende, en mede-eigenaar van de Los Angeles Dodgers, Magic Johnson denkt dat LA klaar is om een een NFL-team te huisvesten. Sterker nog: hij gaat ervan uit dat het eraan zit te komen.

“Voor het eerste keer geloof ik dat we een team krijgen. Eindelijk”, zegt Johnson. “Iedereen wil het. De stad wil het. De zakelijke markt wil het. De NFL wil het. We hebben eindelijk het momentum. De komende jaren, ten minste de komende 24 maanden, komt er denk ik een team. Welk team weet ik niet, maar in de komende twee jaar hebben we hier een NFL-team.”

Sinds het vertrek van de Raiders zit één van de grootste markten van de VS zonder NFL-grootmacht. De laatste wedstrijden die er gespeeld werd was in 1994, maar er komt dus meer schot in de zaak. Er is akkoord over het bouwen van Farmer Field, een state of the art stadion wat $1.5 miljard moet gaan kosten.

Naar verluidt zijn de Oakland Raiders wel geïnteresseerd om te verhuizen en eventueel terug te keren. Afgelopen juli was er een meeting tussen Mark Davis en twee van zijn kompanen met enkele ambtenaren van San Antonio. Zij zouden een verhuizing naar de Texaanse stad hebben besproken, iets waar de Spurs fel tegen zijn.

Volgens Johnson zou LA de Raiders met open armen verwelkomen. “Het zou geweldig zijn om de Raiders terug te zien in LA, dat zie ik graag gebeuren. Het is echter aan Mark (Davis) en de Raiders en de NFL. Ik zie ze graag in LA, waar ze thuishoren. We willen gewoon een team, we willen het heel graag.”

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.