Man Carmella DeCesare in rij voor Cleveland

De 43-jarige Jeff Garcia heeft zich opgeworpen als de redder van Cleveland.

De voormalig quarterback van onder andere San Francisco 49ers, Philadelphia Eagles, Tampa Bay Buccaneers speelde ooit voor Cleveland Browns. Dat was in 2004, nadat hij door een vete met wide receiver Terrell Owens aan de straatkant werd gezet in San Francisco. Garcia was twaalf maanden in dienst voor de Browns, maar kwam er niet tot imposante prestaties. Dat Garcia vooral wordt herinnerd vanwege zijn voorgenoemde vete met T.O. (de receiver die hem ervan betichtte om homoseksueel te zijn)  zegt waarschijnlijk genoeg over de kwaliteit van zijn loopbaan.

Garcia heeft nu bij het management van de ploeg aangegeven dat hij open staat voor een dienstverband. Het feit dat de leiding nog niet op de aanbeveling heeft gereageerd, spreekt wellicht boekdelen.

De laatste keer dat de echtgenoot van pornoster Carmella DeCesare actief onder center stond was in 2010, toen hij zich nagenoeg belangeloos inzette voor de Omaha Nighthawks.

De Cleveland Browns kunnen overigens wel een quarterback gebruiken. Brandon Weeden heeft de afgelopen twee speelweken laten zien niet het antwoord te zijn. De ploeg bezet momenteel de een-na-laatste plaats in de AFC North, twee wedstrijden achter divisieleider Cincinnati.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.