Martin Doomen defensive coordinator Rotterdam

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Vorige week kondigde Martin Doomen zijn vertrek aan als hoofdcoach van Arnhem Falcons. Het heeft niet lang geduurd, voordat hij een andere bestemming wist te vinden: hij wordt defensive coordinator van 010 Trojans.

Gek is de move van Doomen niet. De voormalig hoofdcoach heeft immers een geschiedenis met nieuwbakken 010 Trojans hoofdcoach Wouter van den Boogaard. Laatstgenoemde was in het najaar van 2012 hoofdcoach van Arnhem Falcons en haalde Doomen als defensive coordinator binnen. In 2014 volgde Doomen Van den Boogaard op als hoofdcoach van de Gelderlanders. Die geschiedenis lijkt zich dus te herhalen.

Gisteren zag Gridiron nog een mooie klus voor Doomen weggelegd bij Alphen Eagles, waar Erwin Gloudemans inmiddels is vertrokken. In Alphen moet men dus op zoek naar een andere geschikte kandidaat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »