McCown speelde met horrorblessure

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Josh McCown verving tijdens de NFC Wildcard Play-Offs tegen Seattle Seahawks zijn collega Carson Wentz, die af moest haken met een hersenschudding. McCown raakte in die wedstrijd ook ernstig geblesseerd, maar maakte de wedstrijd wel af.

Het is iets dat je normaal alleen in films ziet. McCown scheurde in het tweeede kwart van de wedstrijd zijn hamstring, maar bleef toch in het veld. Daar waren verschillende redenen voor. Het was het eerste play-offs optreden van de 40-jarige quarterback journeyman. Bovendien waren er geen andere quarterback meer ‘dressed for the game’.

McCown wordt volgende week geopereerd voor de blessure. Er zijn zelfs getuigen die beweren dat de spier van het bot af is gekomen en dat McCown momenteel alleen nog kan liggen. Wij zijn geen doktoren, maar dat klinkt afgrijselijk.

Met een heldendaad als die van McCown is het alleen maar terecht dat quarterback Wentz zijn excuses heeft aangeboden aan het team. Dit was het derde jaar op rij dat de spelverdeler niet speelde in de play-offs vanwege blessures.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »