Mevrouw Brady reikt WK-bokaal uit

Meneer Brady had al menig Super Bowl in zijn handen en over drie weken mag mevrouw Brady op haar beurt de beker uitreiken bij het gewone WK voetbal. Het is namelijk niemand minder dan topmodel Gisele Bündchen die de aanstaande wereldkampioen de gouden bokaal mag overhandigen.

Voor degene die het niet wisten: Gisele is namelijk Braziliaanse. Bovendien laat zij het hart van menig Braziliaan om de juiste reden sneller kloppen. De vrouw van New England Patriots quarterback Tom Brady was namelijk niet de eerste keuze van de FIFA. De onder vuur liggende president van Brazilië Dilma Rousseff zou het eerst zelf doen, maar uit angst voor rellen aan haar adres werd een veiliger alternatief gekozen.

Het is alweer de tweede keer dat Tom Brady genoemd wordt rondom het WK-voetbal. Vorig week twitterde de Mexicaanse bondscoach Miguel Herrera nog vol trots een selfie van hem met de quarterback.

0 reacties

  1. De president van Brazilie, Roussef is een vrouw 😉
    Wel jammer dat een land met zoveel grote voetbalnamen een model de beker laat uitreiken, volgens mij is haar enige connectie met voetbal dat ze ooit het bed heeft gedeeld met ‘de echte’ Ronaldo.

    1. hoi Bert, dank voor je oplettendheid :-). gr. Maarten

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.