Nederlandse leeuw ligt niet bij Almere City FC

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De laatste Tulip Bowl vond plaats in het Yanmar Stadion bij Almere City FC. Ook een wedstrijd van Dutch Junior Lions werd in dit stadion aan de Competitieweg in Almere afgewerkt. Logisch dus dat Almere City FC een logische plek is om de opblaasbare leeuw van het nationale team te zoeken.

De algemeen manager ter plaatse geeft echter aan dat de leeuw na de laatste football-activiteit is meegenomen. Wel heeft de AFBN nog een aantal spullen in Almere achtergelaten. Zo laat de manager ons weten dat er nog een kar om lijnen te trekken achter Vak D staat en dat er ook een karretjes staat om de verflijnen mee weg te poetsen.

Waar de leeuw is gebleven blijft gissen. Volgens de algemeen manager van Almere City FC kan de leeuw niet zomaar zijn verdwenen. “De verpakking paste hier nauwelijks door de deur, die neem je niet zomaar op de rug mee,” zo sluit hij af.

Het AFBN Finaleweekend, zonder opblaasbare leeuw, vindt dit seizoen plaats in het weekend van 7 en 8 juli. Plaats van handeling is Sportpark Sloten, notabene de locatie waar de leeuw kennelijk ontvreemd is.

Via Gridiron.nl zijn toegangskaarten te bestellen voor het finaleweekend. Dat kan via deze bestelpagina.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »