Nederlandse sterren lopen niet warm voor Belgian Bowl

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Limburg Shotguns heeft in een open brief via de media gevraagd welk team als tegenstander wil dienen tijdens de Belgian Bowl aankomende zondag. De Shotguns hebben naar aanleiding van een controverse in de Belgische competitie geen opponent, omdat zowel de Brussels Black Angels als de Brussels Tigers de finale boycotten. Nederlandse teams, zo blijkt bij navraag, kunnen zo snel de gang naar Belgie niet maken.

Zonde, vinden de Shotguns, die alle kosten al hebben gemaakt om er een grandioze finaledag van te maken. Het Mijnstadion Beringen is al gereserveerd en ook de catering en de cheerleaders zijn al gereserveerd.

In een ultieme poging een Nederlandse tegenstander te strikken, kwam de Belgische delegatie de afgelopen dagen op de lijn in een conference call met Nederlandse teams. 

René Barens probeerde op verzoek van Limburg een sterrenensemble van Nederlandse American footballers bij elkaar te krijgen om de wedstrijd te spelen, maar kwam er achter dat de interesse op zo’n korte termijn minimaal was. “We wilden graag helpen, maar het was te kort dag om een compleet team met coaching staf zo snel op de been te krijgen. Het zat er gewoon niet in.” 

Wie zondag de tegenstander wordt van de Shotguns is nog onduidelijk. De ploeg heeft tegenstanders gevraagd voor vanavond middernacht te reageren. Teams met interesse kunnen dat kenbaar maken via limburgshotguns@live.be 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *