Nederlandse teams in rij voor Jonathan Smith

De kans dat oud-Admirals fans binnenkort een van de meest succesvolle running backs uit de geschiedenis van hun club terug in Nederland kunnen zien is aanzienlijk vergroot. Tenminste een Nederlandse team is geinteresseerd in de coaching-aspiraties van de World Bowl running back, terwijl bronnen zelfs spreken van twee geinteresseerde teams. Beide teams bevinden zich aan de oostkant van Nederland, dichtbij de Duitse grens. Zoals eerder aangegeven door Gridiron.nl is dit de meest ideale situatie voor Smith om met football geld te verdienen: coachen in Nederland en spelen in Duitsland. Of andersom.

Smith reageert vanuit zijn woonplaats in Californie. “Sinds ik in Nederland heb gespeeld, ben ik helemaal verliefd op het land. Ik heb al die tijd gedacht aan een terugkeer, maar de tijd was er nooit rijp voor. Ik begrijp dat ik geen hoogstaand salaris kan verdienen met football alleen, dus het ligt zeker in mijn planning om er een baan naast te houden mocht dat noodzakelijk zijn.”

Smith was samen met Jarrett Payton verantwoordelijk voor het succes over de grond in het World Bowl jaar. Geheel tegen de aanvallende filosofie van Bart Andrus leidden de Admirals dat jaar NFL Europe met de meeste rushing yards. Smith houdt samen met zijn teamgenoten Payton en Sandino Octobre ook het NFL Europe record voor rushing yards in een wedstrijd met 334 yards.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.