New England Patriots all-in met Brady en Garoppolo

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De New England Patriots voelen zich zo comfortabel met hun quarterback-situatie, dat ze Jacoby Brissett hebben verhandeld aan de Indianapolis Colts. Met de trade haalt meesterbrein Bill Belichick een receiver naar New England. Dat is Phillip Dorsett.

Brissett werd in de derde ronde van de Draft van 2016 gekozen als security blanket voor de steeds ouder wordende ster Tom Brady. Brady liet tijdens het afgelopen seizoen zien dat hij het kunstje nog lang niet is verleerd en loodste de formatie naar een legendarische Super Bowl overwinning. Brady liet na de overwinning doorschemeren dat hij zichzelf nog minstens zes jaar ziet rondlopen op het speelveld.

De Patriots hebben de quarterback van de toekomst overigens al in huis. Jimmy Garoppolo werd in de Draft van 2014 binnengehaald en mocht vorig seizoen niet bij de ploeg vertrekken, ondanks hevige interesse van andere teams.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Lightning Leiden wint opnieuw

Lightning Leiden heeft opnieuw met grote cijfers gewonnen. Twee weken schoven zij de West-Frisians Outlawz met 0-72 opzij, vandaag heet het slachtoffer Maastricht Wildcats. Lightning

Lees verder »