New England Patriots-fans halen opgelucht adem

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Na weken van onzekerheid kunnen New England Patriots-fans opgelucht ademhalen. Het mooie propaganda-verhaal dat de wereld is voorgehouden: tight end Rob Gronkowski speelt in 2018 voor de Patriots, quarterback Tom Brady heeft de intentie uitgesproken om nog jaren door te gaan en Bill Belichick is de onomstreden hoofdcoach van het stel.

Gronkowski haalde gisteren alle twijfels weg en bracht op social media het bericht naar buiten dat hij ook in 2018 van de partij is. Gronkowski zette hiermee een streep door de geruchten, die hij zelf na het verlies in Super Bowl LII had aangewakkerd. Toen riep hij, na een 41-31 verlies tegen de Philadelphia Eagles, dat hij eens goed na moest denken of hij de ‘wear-and-tear’ van een NFL-seizoen nog wel aan kon.

Die vraag gonsde te midden van veel andere vragen over de Patriots, met name omdat Belichick het Super Bowl-platform gebruikte om cornerback Malcolm Butler op de bank te zetten. Die strategische zet voedde de speculaties dat het allemaal niet zo leuk en gezellig was in Foxboro en dat Brady bezig was met een revolutie van binnenuit om de macht te grijpen.

Vooralsnog is het een storybook zonder ‘ending’. De tijd zal uitwijzen wat het laatste hoofdstuk van deze iconische lichting is.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »