NFL Gamepass recensies zijn fake

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De lovende recensies, die NFL Gamepass Europe in de app-store heeft gekregen, zijn grotendeels fake. Dat heeft de app-ontwikkelaar Deltatre opgebiecht.

De app onderging dit seizoen wat wijzigingen en kreeg het fors te verduren toen fans daarover begonnen te klagen. De ontwikkelbedrijf riep hierbij eigen medewerkers op om lovende recensies achter de laten in de app-store, om tegenwicht te bieden aan de veelal lage cijfers.

Deltatre heeft inmiddels excuses aangeboden en aangegeven ‘de kleine hoeveelheid fake reviews’ te verwijderen. Mark Waller, de grote NFL baas als het aankomt op de overzeese sportexpansie, is echter niet blij met de situatie en is teleurgesteld. Het ligt volgens hem niet in lijn met de ‘values’ en ‘gedragscodes’ van de NFL.

Die zinsnede hebben we eerder gehoord: dus verwacht niet dat Deltatre de NFL volgend seizoen nog tot klant mag rekenen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »