NFL London krijgt opnieuw slechte hand toebedeeld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Sinds 2007 organiseert de National Football League (NFL) jaarlijks reguliere NFL-wedstrijden in London. Dit seizoen staan er opnieuw vier wedstrijden gepland op het Britse eiland. Saillant echter: sinds de intro van de NFL International Game in 2007 stond er nog nooit een wedstrijd gepland waarbij beide partijen een winning record hadden.

Ook dit seizoen lijkt het er niet op dat de reeks doorbroken gaat worden. Aankomende zondag begint de reeks met Baltimore Ravens – Jacksonville Jaguars. De overige wedstrijden laten zien dat het allerminst zeker is dat in de overige drie wedstrijden wel twee teams met winning records aan de start verschijnen.

1 Oktober: New Orleans Saints vs. Miami Dolphins (Wembley, Londen)

22 Oktober: Arizona Cardinals vs. Los Angeles Rams (Twickenham Stadium, Londen)

29 Oktober: Minnesota Vikings vs. Cleveland Browns (Twickenham Stadium, Londen)

Misschien nog leuk om toe te voegen: New England Patriots en Oakland Raiders bevechten elkaar in november in Mexico City. Dit zou zomaar eens wél een partij tussen twee winnende teams kunnen worden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »