NFL London krijgt opnieuw slechte hand toebedeeld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Sinds 2007 organiseert de National Football League (NFL) jaarlijks reguliere NFL-wedstrijden in London. Dit seizoen staan er opnieuw vier wedstrijden gepland op het Britse eiland. Saillant echter: sinds de intro van de NFL International Game in 2007 stond er nog nooit een wedstrijd gepland waarbij beide partijen een winning record hadden.

Ook dit seizoen lijkt het er niet op dat de reeks doorbroken gaat worden. Aankomende zondag begint de reeks met Baltimore Ravens – Jacksonville Jaguars. De overige wedstrijden laten zien dat het allerminst zeker is dat in de overige drie wedstrijden wel twee teams met winning records aan de start verschijnen.

1 Oktober: New Orleans Saints vs. Miami Dolphins (Wembley, Londen)

22 Oktober: Arizona Cardinals vs. Los Angeles Rams (Twickenham Stadium, Londen)

29 Oktober: Minnesota Vikings vs. Cleveland Browns (Twickenham Stadium, Londen)

Misschien nog leuk om toe te voegen: New England Patriots en Oakland Raiders bevechten elkaar in november in Mexico City. Dit zou zomaar eens wél een partij tussen twee winnende teams kunnen worden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Lightning Leiden wint opnieuw

Lightning Leiden heeft opnieuw met grote cijfers gewonnen. Twee weken schoven zij de West-Frisians Outlawz met 0-72 opzij, vandaag heet het slachtoffer Maastricht Wildcats. Lightning

Lees verder »